Zipgrow FarmWall te zien bij Urban Farmers

december 11, 2017 Post Comment Achtergrondinfo

Urban Farmers, je weet wel de Haagse dakkas met viskwekerij eronder, heeft sinds kort ook een ZipGrow FarmWall opgesteld staan. Als u de ontvangsthal binnengaat en de trap naar de lounge neemt ziet u de FarmWall tegen de keukenmuur. Ook in de productiekas staat een FarmWall opgesteld. UpTown Greens is erg blij met deze opstelling en we hopen dat Urban Farmers tevreden zal zijn met de opbrengst en de hippe look.

Wil je Urban Farmers bezoeken, voor bijvoorbeeld een rondleiding in de super coole dakkas met panoramisch uitzicht boven op de zesde verdieping, of gewoon om super verse groente of vis te kopen check dan hun web site: Urban Farmers

Overigens kun je in het gebouw waar Urban Farmers zich in bevindt ook andere bedrijven vinden die zich met ‘urban farming’ bezig houden. Het gebouw heet: The New Farm (www.thenewfarm.nl). Men is hard bezig om ‘vertical thinkers’ bij elkaar te krijgen en binnenkort wordt er een restaurant en een marktplaats geopend waar je de oogst van de deelnemende bedrijven kunt proeven en kopen. De gemeente Den Haag faciliteert deze nieuwe industrie en wil daarmee een plekje veroveren in het vertical farming segment. Een geweldig initiatief !