Dag 2 – bouw munt farm

Logistique ?

Iedereen kent Murphy’s Law: als iets mis kan gaan, dan gebeurt het ook. Dit is iets wat zeker van toepassing is als het om logistiek gaat. Wij zijn inmiddels gewend aan, en verwend door, de zeer snelle afwikkeling van internetbestellingen. Pakjes vandaag vòòr 23 uur besteld worden morgen vroeg aan de deur aangeboden. Maar hoe gaat het als de pakketjes te groot zijn en met een pallet worden verzonden ?  Het vestigingsadres van UpTown Greens ligt midden in het prachtige centrum van Leiden, en daar wil je geen vrachtwagen met een pallet-zending heen sturen. Bij mijn bestelling van ZipGrow producten in Frankrijk heb ik dan ook duidelijk aangegeven dat ze naar TheNewFarm in Den Haag gestuurd moeten worden. Met de mededeling dat ik vooraf een telefoontje wil hebben zodat ik er zelf bij ben als het afgeleverd wordt… U raadt het al: vanochtend vroeg stond, onaangekondigd een dappere meneer met een palletwagen voor de deur (de vrachtwagen om de hoek geparkeerd want die past niet in onze straat). Ach, “c’est la vie”, zouden de Fransen zeggen. Maar toch, met de moderne techniek zou het toch mogelijk moeten zijn om zoiets in één keer goed te doen…
Maandag in de herkansing in Den Haag.