Dag 3-4 bouw munt farm

Het staartje van de draak.

Wie kent die scène niet uit de trilogie ‘In de ban van de Ring’ waarbij Gandalf door een klap van de staart van de neerstortende draak zelf ook de oneindige diepte in verdwijnt? (“Thou shall not pass!’)
Dit weekend, op de laatste dag van de vorst (waarschijnlijk voor de komende jaren) zijn er waterleidingen gesprongen in TheNewFarm. Ook een leiding van de verwarming is gesprongen waardoor het nu steenkoud is in het gebouw. De drank heeft nog net n klap met z’n staart kunnen uitdelen. Ook een woonboot hier in de buurt is getroffen en is momenteel aan het zinken.

Voor mij maakt het niet uit. Ik ben volop aan het sjouwen geweest. De zending die vrijdag abusievelijk in Leiden werd aangeboden is vandaag in Den Haag afgeleverd. Dat betekende dat ik uurtje flink aan de slag moest om de spullen naar de vierde verdieping te krijgen. Gelukkig was het lekker koel in het pand 🙂

De eerste spullen zijn nu dus binnen. Vrijdagmiddag ben ik naar Varipar geweest waar Sandro en Marcel mij geholpen hebben bij de keuze van de juiste led-lampen. Toffe gasten daar ! Ze zijn bereid hun kennis die ze hebben zonder terughoudendheid te delen. Ik heb veel van ze geleerd en hoop nog vaak van hun kennis gebruik te kunnen maken. Dit zijn de partijen die je je wenst als je als nieuwkomer in de branche aanmeldt. Ze zijn distributeur van Parus led lampen. Warm aanbevolen !

Wat een heerlijk weer om naar je eigen ‘kantoor’ te gaan !

De ‘buit’ is binnen !