Dag 8-18 bouw muntfarm

Dit zijn van die momenten waarvan je weet dat ze er aan zitten te komen, en als er dan zijn dan baal je er toch van… We hadden al lang aan de slag moeten zijn met de opbouw van de farm, maar we wachten nog op materiaal. De steigerbuizen zijn er nog niet door allerlei communicatie problemen en dat was het zogenaamde ‘kritieke pad’. Murphy laat weer van zich horen, of zoals sommige echte pessimisten zeggen: “Murphy was an optimist”.

Toch is wachten niet synoniem aan ‘verloren tijd’. Het geeft je de ruimte om na te denken over bepaalde zaken en om je ideeën aan te scherpen. De contacten met diverse mensen bevestigen je in je keuzes of kunnen je de strategie laten aanpassen. ‘Mensenwerk’ is toch een beetje het centrale thema van UpTown Greens. Want ondanks de plannen voor een verregaande automatisering van het productieproces is het de bedoeling dat juist door de interactie met de klanten het bedrijf gestalte krijgt. Door de feedback van (potentiële) klanten en andere geïnteresseerden ontstaat een model dat in een behoefte moet voorzien.

Tot de volgende update !